İdari

+90 (212) 275 97 86
+90 (212) 275 75 82
+90 (212) 288 20 09

SİZE ÖZEL BURS SEÇENEKLERİMİZ VE ÜNİVERSİTEMİZDEKİ HEMŞİRELİK EĞİTİMİ HAKKINDA BİLGİLENDİRMEK İÇİN SİZLERİ ESENTEPE MERKEZ KAMPÜSÜ BİNASINDA VE İSTANBUL FLORENCE NİGHTİNGALE HASTANESİ TANITIM OFİSİNDE BEKLİYORUZ.

FLORENCE NİGHTİNGALE HASTANESİ HEMŞİRELİK YÜKSEKOKULU ADAY ÖĞRENCİLERİNE, ÜLKEMİZDE GÜÇLÜ AKADEMİK KADROSUYLA VE ULUSLARARASI AKREDİTE FLORENCE NİGHTİNGALE HASTANELERİNDE PLANLADIĞI UYGULAMALI EĞİTİM İLE MODEL OLAN HEMŞİRELİK EĞİTİM PROGRAMIMIZI, HEMŞİRELİK LİSANS, YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARINI VE BERABERİNDE EĞİTİM SÜRESİNCE YARARLANACAĞINIZ BURS SEÇENEKLERİNİ SUNUYOR. YGS 2 PUANI BAŞARI SIRALAMANIZ İLK 150.000 İÇİNDE YER ALDIĞI TAKDİRDE BURS İMKANLARIMIZDAN YARARLANABİLİRSİNİZ.

BURS BAŞVURUSU İÇİN LÜTFEN TIKLAYIN...

Florence Nightingale Hastanesi Hemşirelik Yüksekokulunun amacı, Bilim'in aydınlığı, aklın yol göstericiliğinde, çağdaş eğitim yaklaşımlarıyla, insanı, ulusal ve uluslararası kültürleri ve mesleğini önemli bir değer kabul ederek, sağlık bakımı sunabilen ve geliştirebilen hemşireler yetiştirmektir.

Yüksekokulumuzda Lisans, Yüksek lisans ve Doktora eğitimleri verilmektedir.

Lisans programında sağlık bilimleri ile ilgili temel bilim dersleri, birey, aile ve toplum sağlığının korunması, geliştirilmesi, iyileştirilmesi ve rehabilitasyonunda gerekli olan bakım ilkeleri, rol ve işlevlerin kazandırılmasına yönelik derslerin yanında, iletişim, yabancı dil, eğitim, yönetim, araştırma, ekip çalışması ve bakım yönetimi konularında donanım sağlayacak bir program uygulanmaktadır.

Ayrıca son sınıfta derslerin yanında çalışma yaşamına hazırlayacak olan, öğrencilerin öğrenim başarısı ve isteğine göre seçilen anabilim dallarında özelleşmiş bilgi ve becerilerin kazandırılacağı intern programı yürütülmektedir.

Yüksekokulumuzun mezunları, İstanbul Bilim Üniversitesi hastanelerinde iş güvencesi olanaklarından yararlanırken, Sağlık Bilimleri Enstitüsü aracılığıyla yürütülen hemşireliğin tüm bilim dallarında Yüksek lisans ve ülkemizde kısıtlı sayıda bulunan Doktora programlarında kariyer yapabilmektedirler.

"Hedefimiz, İnsan Sağlığına Bilgi, Akıl ve Sanat Gücüyle Yön Verecek Hemşireler Yetiştirebilmektir"